thailand

IMG_5131

en daar ben ik weer, gezegend ,bruin , vele ervaringen rijker en 5 kilo zwaarder ,jawel eigenlijk heel plotseling was ik zomaar oke 36 uur onderweg naar Thailand .

Wat een ervaring, ik was verbaasd, iedereen voelde dat ze daar in pucket ย zichzelf konden zijn gewoon prachtig om te zien.

ik heb de big boeddha geziene grootste van de wereld , gezegend door li een monnik met mantra water ,tempels geweest, olifanten en apen gezien , de mooiste plekjes te veel om op te noemen wat een land.

de volgende keer wil ik ย een rondreis door Thailand want echt het land heeft zoveel mogelijkheden ,we vlogen terug met de grootste vliegtuig van de wereld was even bang dat hij niet de lucht in ging ( toch 5 kilo zwaarder) maar gelukt, we reden het eiland op en echt mijn oren piepte van de rust en de stilte, het was een grootste ervaring in mijn leven ,vergeten nooit maar o wat heerlijk ย weer op mijn eilandje te zijn , welkom thuis.

IMG_5291

20 thoughts on “thailand

 1. Een lieve Thaise vriendin heeft mij in de herfstvakantie Bangkok en Pattaya laten zien.

  De gastvrijheid van haar familie was een prachtige ervaring.

  Het is en blijft een bijzonder land.

  En gelukkig wordt op de terugweg alleen de bagage gewogen.

  Vrolijke groet,

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat kun jij veel zeggen in zo’n kort verhaal. Prachtige foto’s. Ik begrijp nu veel beter waarom mijn zoon graag wil gaan backpacken in Thailand. Mooi dat je het zo leuk hebt gehad. En die 5 kilo, zoveel is dat nu ook weer niet toch niet, zeker niet als je ook nog scherp gehouden wordt ๐Ÿ™‚

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s