Ik op deze wereld

Ja ik weet het, in zo’n heelal , aarde ,zoveel ,en daar piepklein daar sta ik, ineens dacht ik Whaw eigenlijk bijzonder als je het zo bekijkt.

De zon ,de maan ,het heelal , de aarde die draait , warm en koud het is gewoon een wonder.

Vroeger dachten we dat achter de wolken de hemel was nu weten we dat daar een groot heelal is , oneindig, maar is er echt een hemel, of ben je gewoon hier om te leven en dan niks daar zijn de meningen over verdeeld,

Maar ik weet , ik ben hier dat minuscule stipje op de aarde mijn weg bewandelen en ben blij dat ik dit mee mag maken hier op deze mooie planeet aarde .

15 thoughts on “Ik op deze wereld

 1. Er is vast een hemel. Maar er is vast geen hel of het moet de aarde zelf zijn waar je gewoon weer naar terugkomt, net zo lang tot je geleerd hebt wat je moet leren en een stapje hoger verdient. Laat dat dan die hemel zijn en laat ie niet ergens in het heelal zijn maar, in een andere dimensie, gewoon hier en nu, zonder dat we hem kunnen zien. Want zo zijn alle goede zielen onder ons en helpen ons als we daarvoor open staan.
  Of het allemaal zo is weet ik niet, maar ik denk een beetje zo en ik hoop het eigenlijk ook: dat iedereen uiteindelijk op zijn pootjes, of vleugeltjes, terecht komt.
  Tot het zover is moeten we het hier maar zo goed mogelijk doen en genieten. Nou, als je op een eiland woont zal er genoeg te genieten zijn.
  Weer een veel te lange reactie. Sorry.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gewoon: ik zet je blog in een lijst met linkjes (zie rechterkant van mijn blog. Elke keer als ik andere blogs ga bezoeken, klik ik ze daar aan (dus ook de jouwe) en kijk of er wat is geplaatst.
  Andere bezoekers zien jou ook in die linkenlijst staan en kunnen daar ook op klikken. Misschien krijg je zo wat meer bezoekers. Kijk straks maar, dan zul je zien dat je naam er bij staat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s