bedankt

ik ben

ondanks dat het seisoen voorbij is merk ik dat ik nog lekker druk ben thuis en op de zaak,ik vindt het heerlijk om thuis te zijn met de kinderen maar om te werken daar straf je me niet mee,ik doe het werk met plezier omdat we eigenlijk altijd hele leuke gasten ontvangen in het restaurant tot ……. een week geleden.

wat een avond vreselijk,hoe kan je zijn,nog nooit zoiets mee gemaakt,nog 4 zulke dagen en dan nooit meer horeca,moet ik hier woorden aan vuil maken,ze maakte grapjes over mij (oke waarom) als ik weg liep lachen (ik nog kijken of er geen vlek op mijn kleding zat) neerbuigend,onderdanig behandelen,,genoeg gezegd,want echt dit was niet alles,wat was ik teleurgesteld dat zij voor haar groep vriendinnen mij zo moest behandelen whaw ik had medelijden met hun.

nu een week later en na zoveel tafelende,gezellige,blije,enthousiaste en heerlijk etenden mensen zeg ik bedankt.

even twijfelde ik maar na zo’n week weet ik dat er maar heel weinig mensen zijn zoals haar,gelukkig,de twijfel is weg en -1 want haar ontmoeting tel ik niet mee.

bedankt lief leven.

13 thoughts on “bedankt

  1. Ik kan me een beeld vormen van die avond, maar je zie dan weer het negatieve blijft niet hangen en het positieve komt ervoor in de plaats.
    Nooit onderdanig doen want daar profiteren klanten van. Zeker als het gaat naar een vrouw toe.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb dit dus ook meerdere keren meegemaakt toen ik afgelopen zomer op het strand in de bediening werkte. Wat een mensen.. niet te geloven dat ze anderen zó moeten behandelen om zichzelf beter of meer te voelen. Ik kan me er helemáál in verplaatsen. Voor mij is het een van de redenen geworden om niet meer in de horeca te werken. Maar jij ziet het mooie er gelukkig nog in! Veel liefs 😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s