vind de tijd

IMG_0759

 

dat ik dit las dacht ik ik zit ik op de goeie weg wetend dat het binnen kort weer hard rennen wordt en de jawel 6 ineens te veel kilo’s er weer afgelopen wordt en minder tijd heb voor anderen.

ik begrijp dat soms iedereen gek van me wordt,ik a la blijheid,van de week zag ik de eerste lammetjes ,ik gilde het zowat en was zo blij en stond echt te genieten met alle ogen op mij gericht dacht ik oke dit was te blij maar ach elk jaar doe ik het weer want zo ben ik en geniet er van van al dat gedarteld in de wei, heerlijk gewoon.

maar van de week was ik dan ook gevloerd zomaar ineens boem ,benauwd,koorts gewoon te zielig en ja dan kan je niks anders zijn dan een klein vogeltje en hopend dat je snel opknapt want alles gaat gewoon door.

de bloemen begin ik weer te ruiken,de koffie afspraak kan gemaakt worden, ik knap weer langzaam op gelukkig want dit was toch wel een dingetje hoor,een lekker taart gekocht en die hebben we met zijn alleen opgesmikkeld,ik kijk rond en geniet maar op mijn lijstje staat er wel bij dat ik ze niet meer zo moet verwennen maar ze meer het pad op moet gaan sturen maar dat vertel ik wel een andere keer,geniet van je avond !

3 thoughts on “vind de tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s